19 jul 2024 19:30

Klapstoelkabaret

De Bond speelt Buiten! Ontdek nieuw talent, gloednieuwe liedjes en conferences tijdens een avond Klapstoelkabaret. Deze zomer komen cabaretiers Thijs van de Meeberg en Ramon Chatrer met hun mobiele podium naar het Hulsbeach in Oldenzaal. Zij brengen het festivalgevoel naar u toe met intieme voorstellingen in de buitenlucht.

Ramon Chatrer is cabaretier en zanger. In 2020 won hij de Jury,- Publieks,- en Persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. De jury noemde hem “een intrigerende maker, die fantasie en werkelijkheid op een spannende manier door elkaar heen laat lopen”. Een half jaar was hij wekelijks te horen bij Giel Beelen op NPO Radio 2 met een muzikale column. In 2021 was hij finalist bij het Amsterdams Kleinkunst Festival. “Ramon toont durf, grote muzikaliteit en oorspronkelijkheid in zijn liedteksten en composities’, schreef de jury.

Thijs van de Meeberg won de jury en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival in 2015. Hij wordt geprezen om zijn slimme verhaalstructuur en grote improvisatietalent. Hij is verrassend en zachtaardig. Lijkt een ideale schoonzoon, maar is een losgeslagen idioot. Thijs van de Meeberg ging bij De Slimste roemloos kopje onder, maar maakte Maarten van Rossem hard aan het lachen. De échte winst. Over zijn meest recente voorstelling schreef Trouw (★★★★): “Van de Meeberg heeft een sterke podiumpersoonlijkheid. Hij reageert snel en gevat op reacties uit de zaal.” Daarnaast vormt hij samen met Remy Evers en Marco Lopes de theatergroep Un, Dos, Stress.

U mag zelf uw klapstoel meenemen.

Van tevoren kunt u genieten van de Hulsbeach Daghap:
– varken sate van de grill inclusief eigengemaakte satesaus
– patat
– ⁠zomerse salade
– ⁠stokbrood

De voorstelling vindt plaats op het Hulsbeach aan Strand 1. U kunt uw fiets of auto parkeren op P1 van het Hulsbeek. Voor € 6,00 kunt u een uitrijdkaart kopen bij de betaalautomaat. Wanneer u in het bezit bent van een Hulsbeek Vriendenpas dan kunt u gratis parkeren.

Deze voorstelling is een samenwerking tussen Strandtent Hulsbeach, Recreatieschap Twente en Stadstheater De Bond.
Koop hier je tickets

 

© 2024 Hulsbeach. Alle rechten voorbehouden.